Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Una dent sota el coixí

Teatre

  • Una dent sota el coixí
  • Una dent sota el coixí
  • Una dent sota el coixí

Ciutat: Vilanova i la Geltrú

Lloc: Teatre Principal

De diumenge 5 de febrer 2023, 18:00 h a 18:55 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de febr.
18:00 h
Finalitzat
ARGUMENTLa Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets.... Llegir més

ARGUMENT

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma ( de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

La Lluïsa fa molts anys que fa aquesta feina, i és una experta en el tema. El problema és que s’està fent gran, es cansa molt, i de vegades s’equivoca. Per això està buscant algú que pugui substituir-la en aquesta feina important. Després de provar diferents candidats, troba a la Violeta.

Però la relació entre totes dues no serà fàcil, fins que un dia, arriba al magatzem una dent molt especial. Una dent que no és com les altres. Totes dues hauran d’unir esforços per descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.


FITXA ARTÍSTICA

● Text:Cristina Clemente

● Direcció:Arnau Nadal

● Actrius/cantants:Meritxell Yanes i Elena Martinell

● Coreografies i moviment:Roberto G Alonso

● Música i espai sonor:Faló Garcia

● Vestuari:Roberto G Alonso

● Sastreria:Elena Fusellas

● Escenografia:Paula Bosch

● Disseny llums:Arnau Nadal

● Disseny gràfic:Gerard Yanes

● Fotografies:Jordi Renart

● Producció executiva:Pocacosa Teatre

● Distribució:PocaCosa Teatre


GÈNERE: Teatre Familiar

DURADA: 53 minuts;

EDAT RECOMANADA: Tots els públics

PREU: entrades a 8 euros o a 6 euros si es compra abonament de com a mínim 4 espectacles dels 7 espectacles programats per la Xarxa de Vilanova i la Geltrú per la temporada 2022-23.

VENDA: a partir de les 11 del matí del 17 de setembre de 2022 per entrapolis i a taquilles del Teatre Principal a partir d'1 hora abans de l'inici de la representació.

ORGANITZA: Associació Xarxa Vilanova i la Geltrú

PATROCINA: Bàsquet Samà Vilanova, Escola de Música Freqüències, La Gran Penya Vilanova.

COL.LABORA: Teatre Principal, Tracart Aula d'Activitats Teatrals

AMB EL SUPORT DE: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Fundació Xarxa, Diputació de Barcelona, Departament de Cultura de la Generalitat