Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UNA HABITACIÓN PROPIA

Teatre

  • UNA HABITACIÓN PROPIA
  • UNA HABITACIÓN PROPIA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Ronda Sant Antoni, 19

Inici: diumenge 12 de març 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de març
18:00 h
Finalitzat
Una escriptora fa una conferència davant d’unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i esmolades, són el relat... Llegir més

Una escriptora fa una conferència davant d’unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i esmolades, són el relat viu d’un descobriment: per dedicar-se a la literatura, una dona necessita diners i una habitació pròpia. L’obra és un assaig intel·ligent de l’escriptora anglesa Virginia Woolf, que reflexiona sobre el paper de la dona adaptat a l’escena amb ironia, humor i vivesa. Virginia Woolf escriu Una habitació pròpia quan està succeint la revolució social més gran de tots els temps: la igualtat d’homes i dones davant la llei. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona.

“¿Sois conscientes de que las mujeres quizás seamos el animal más discutido del universo?”, ens pregunta l’escriptora britànica.


Versió per a l’escena i la direcció: María Ruiz

Intèrpret: Clara Sanchis

Producció: Clara Sanchis


SALA GRAN

85 min.

CASTELLÀ

Anticipada: 16 €

Taquilla: 18 €