Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UNA NOCHE DE AMOR BAJO LAS ESTRELLAS

Cine, Música

  • UNA NOCHE DE AMOR BAJO LAS ESTRELLAS

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dijous 14 de febrer 2019, 20:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Anna Netrebko i Iussif Eyvazov estrenen en cinemes el pròxim 14 de febrer de 2019 el recital que van oferir a l'estiu de 2017 al Waldbühne... Llegir més

Anna Netrebko i Iussif Eyvazov estrenen en cinemes el pròxim 14 de febrer de 2019 el recital que van oferir a l'estiu de 2017 al Waldbühne Berlin, en una nit màgica d'amor sota les estrelles.

La soprano russa torna a l'escenari en el qual va aconseguir un immens èxit per oferir un impressionant espectacle de les millors àries i duets de l'òpera italiana al costat del tenor de l'Azerbaidjan.

Eyvazov brilla en famoses àries com "Nessun dorma" de Turandot, mentre que el Macbeth de Verdi i Gianni Schicchi de Puccini cobren vida amb Anna Netrebko.

El repertori de la vetllada també inclou cançons d'amor d'Igor Krutoy. El reconegut compositor rus va escriure aquests temes romàntics específicament per al "dream-team de l'òpera" (Berliner Morgenpost). La química entre la parella captiva per complet a l'audiència en la interpretació del famós duet d'Aida, "Pur tu riveggo, mia dolce Aida".

Les dues estrelles de l'òpera estan acompanyades per la Hungarian State
Opera Orchestra sota la direcció de l'italià Michelangelo Mazza, que al costat de la Neue Kammerchor Potsdam presenten temes favorits de sempre com "Va, pensiero", el captivador "Chorus of the Hebrew Slaves del Nabucco de Verdi.

Els emotius duets d'òpera i la cançons russes contemporànies encaixen a la perfecció en l'alegre i romàntica atmosfera d'aquest somni d'una nit d'estiu amb Netrebko i Eyvazov.