Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Una teràpia integral

Teatre

  • Una teràpia integral

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Auditori de Pineda de Mar

De divendres 20 de maig 2022, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 de maig
20:30 h
Finalitzat
Tres persones s’apunten a un curs per a fer pa que els canviarà la vida.En Toni Roca fa més de 10 anys que imparteix un curs intensiu... Llegir més

Tres persones s’apunten a un curs per a fer pa que els canviarà la vida.

En Toni Roca fa més de 10 anys que imparteix un curs intensiu de quatre setmanes per aprendre a fer pa. HI ha poques places i bufetades per apuntar-s’hi. Els alumnes que s’hi inscriuen volen aprendre a fer pa, però el mètode parteix d’una simple i estranya premissa:

«Per a fer un bon pa no cal tenir la millor farina o el llevat més fresc. Per a fer un bon pa cal estar bé amb un mateix.»  


Text i direcció: Cristina Clemente i Marc Angelet
Repartiment: Abel Folk, Àngels Gonyalons, Roger Coma i Andrea Ros.


**El pati de butaques està actualment, de nou, al 100% de la seva capacitat. En cas de que per mesures sanitàries es torni a reduir, i si no es pot realitzar un segon passi de l'espectacle, es retornarà els diners de les persones que hagin comprat en darrer terme fins arribar al % que es dictamini.