Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UNIVERS

Familiar

  • UNIVERS

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 5 de febrer 2022, 11:30 h a 12:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de febr.
11:30 h
Finalitzat
UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.Espectacle recomanat per... Llegir més

UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.

Espectacle recomanat per infants de 0 a 2 anys

Individus, cossos, objectes que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Que busquen com existir enmig del caos, en un lloc concret i un instant precís. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta.

Univers és una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.


Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· L'aforament està limitat al 70% de la capacitat de l'equipament.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.