Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UNIVERSITAT, SEMINARI, HOSPITAL tot a l'Esquerra de l'Eixample

Culturals

  • UNIVERSITAT, SEMINARI, HOSPITAL tot a l'Esquerra de l'Eixample

Ciutat: Barcelona

Lloc: Eixample Esquerra

De divendres 1 d’abril 2022, 17:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Veniu a descobrir un fet insòlit a tota la ciutat de Barcelona que comença a la Universitat i que acaba a la presó Model. Si fem un... Llegir més

Veniu a descobrir un fet insòlit a tota la ciutat de Barcelona que comença a la Universitat i que acaba a la presó Model.

Si fem un repàs ràpid dels barris de Barcelona veurem que no hi ha cap altre barri que tingui Universitat, Seminari, Mercat Municipal, Hospital amb Facultat de Medicina, Fàbrica reconvertida en Escola Industrial i Presó (en funcionament fins fa 4 dies).

Això només passa aquí a l’esquerra de l’Eixample.

L’esquerra de l’Eixample és un barri que ens ajuda a entendre els grans canvis polítics, socials, econòmics que van tenir lloc a una ciutat que havia tirat les seves muralles que l’estaven ofegant i que tenia una necessitat urgent de nous equipaments.

Veurem afectacions al disseny de l’Eixample de Cerdà, com es desenvolupen els barris i que els afecta, i quin barri tenim ara i com el podem conèixer i viure millor.


Ens trobem a la porta de la Universitat.