Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UniverSound

Música

  • UniverSound

Ciutat: Barcelona

Lloc: Centre Cívic Besós (Rambla Prim 87)

De divendres 2 de desembre 2022, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 2 de des.
19:30 h
Finalitzat
“Dicen que el sonido del Universo se concentra en el Gong, aunque realmente la música de las esferas o planetas, según Pitágoras, no... Llegir més

Dicen que el sonido del Universo se concentra en el Gong, aunque realmente la música de las esferas o planetas, según Pitágoras, no es más que el Silencio".


Entre el Silencio y la Vibración, entre el Caos y el Cosmos, entre la contracción y la expansión, el Gong recorre todo ese espectro de sonidos, ese camino tortuoso entre las sombras y la luz, agitando el océano de emociones a que se asemeja nuestro cuerpo, para finalmente regresar al Silencio armónico de nuestras aguas internas.

¡Bienvenid@s a UniverSound!”

MÚSICO:       Leo Aguilar
BAILARINA:   Emilia Marxen


---------

"Diuen que el so de l'Univers es concentra en el Gong, encara que realment la música de les esferes o planetes, segons Pitàgores, no és més que el Silenci".


Entre el Silenci i la Vibració, entre el Caos i el Cosmos, entre la contracció i l'expansió, el Gong recorre tot aquest espectre de sons, aquest camí tortuós entre les ombres i la llum, agitant l'oceà d'emocions al fet que s'assembla el nostre cos, per a finalment tornar al Silenci harmònic de les nostres aigües internes.

Benvingut@s a UniverSound!"

MÚSIC:           Leo Aguilar
BALLARINA:   Emilia Marxen