Esdeveniment finalitzat

VENI OVIDI AMAVI

Música, Teatre

  • VENI OVIDI AMAVI

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 24 març 2019, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
representacio a carrec de  Pere Bartoli Ribe, Xamsi Bartoli Pàmies, Pere Torradas Casanovas i Georgi Olshanetsky La... Llegir més

representacio a carrec de  Pere Bartoli Ribe, Xamsi Bartoli Pàmies, Pere Torradas Casanovas i Georgi Olshanetsky

La idea de fer un homenatge a Ovidi Montllor va néixer a principis del 2018. L’eficàcia i genialitat de la poesia atrevida i sense embuts de l’Ovidi mou les emocions, des de les entranyes. La quotidianitat del treballador, el seu entorn i les llibertats de l’ésser humà, tot ho emmiralla amb una exposició de paraules sàvies transmetent-ho com ningú altre és capaç.

Aquest ambiciós projecte el va iniciar el guitarrista i cantant Pere Bartolí amb l'ajuda de la seva filla músic i flautista Xamsi Bartolí, el gran pianista Pere Torradas i el fantastic guitarrista Georgi Olshanetsky. Tots venim de diferents formacions musicals. Tan amb trio, com amb quartet es crea un espai idíl·lic i alliberador de la persona a través de la poesia musicada. Ens ha sorprès molt l'acollida i del públic i tot ho debem al genial poeta i rapsode Ovidi Montllor Mengual i el seu gran guitarrista inseparable Toti Soler. Jordi Tormo, en el llibre sobre la vida d’Ovidi el considera l'obrer de la paraula.