Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS

Teatre

  • VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS
  • VENIU A MI. LA PASSIÓ DE LLINARS DEL VALLÈS

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 25 de març 2023, 17:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 de març
17:00 h
Finalitzat
dg. 26 de març
17:00 h
Finalitzat
ds. 1 d’abr.
17:00 h
Finalitzat
dg. 2 d’abr.
17:00 h
Finalitzat
Grup de teatre Till-Tall Qui era Jesús? Què va dir? Què va fer? Quines circumstàncies van dur al seu assassinat... El Till-Tall us... Llegir més

Grup de teatre Till-Tall

Qui era Jesús? Què va dir? Què va fer? Quines circumstàncies van dur al seu assassinat... El Till-Tall us apropa la història dels seus darrers anys de manera planera i entenedora, posant-hi rigor, sentiment, amor i, molt especialment, donant veu a les dones que el van acompanyar, les veus femenines silenciades al llarg de la història.

Una Passió és un gènere teatral únic: espectacle i espiritualitat alhora; per això és tan especial i convida tota mena de públic. Qui és Jesús per a tu? Vine i acompanya’ns, comparteix amb nosaltres l’emoció de reviure i redescobrir aquesta història universal: la vida pública i la passió de Jesús de Natzaret.


Text i direcció: Reyes Barragán

Intèrprets: el llinassenc Àlex Castro Pineda com a Jesús i actors i actrius de Llinars del Vallès i de poblacions veïnes.

Vestuari, utillatge, regidoria: Encarna Teruel i M. Valle Fernández

Fotografia: Josep Ramon Garcia Comaposada

Producció: Till-Tall


SALA GRAN

2.45 h min. / 20 min. de descans

CATALÀ

Anticipada: 11 €

Taquilla: 12 €