Finalitzat

Versonautas - Setmana de la Poesia

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

Inici: 18-09-2020 21:30

Categories: Concerts, Culturals, Música

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai. Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques,... Llegir més

L’Astre blau és el principi, l’estel més jove de l’espai.

Partícules de poesia, brams de trompetes, pianos atmosfèrics, llunyanies elèctriques, paraules deconstruïdes i cançons parlades. La Versopsicodèlia dels Versonautas ha viatjat per més de 100 espais entre sales de música alternatives, circuits d'arts vives i els festivals de poesia oral i escènica més importants d'Espanya i Cuba.

Versonautas està format per dues ànimes inquietes que, abans de confluir en l’ESMUC de Barcelona, van viure en ciutats com l'Havana, Nova York o Buenos Aires. Les seues vivències polièdriques van originar en ells una mirada personal i transversal, unint música, poesia i performance a través d'una fórmula que ells anomenen "spoken song" o cançó parlada.


Astre Blau és un disc conceptual, és un text fet música, és una catarsi intimista, és una cerimònia inventada a través del spoken word, l'experimentació sonora, la cançó parlada, l'electrònica i la performance.

  • Ana Sanahuja. Composicions, veus, piano, teclats, sintetitzadors i efectes. 
  • Roqui Albero. Composicions, veus, trompeta, flugelhorn, electrònica i efectes

Les inscripcions estan tancades.