Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VEUS QUE NO VEUS

Teatre

  • VEUS QUE NO VEUS
  • VEUS QUE NO VEUS
  • VEUS QUE NO VEUS

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 8 d’abril 2022, 20:00 h a 21:05 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una reclamació clara a la invisibilitat femenina a l'escenari.Circ Veus que no veus és un espectacle de Pepa Plana on veurem què passa... Llegir més

Una reclamació clara a la invisibilitat femenina a l'escenari.

Circ

Veus que no veus és un espectacle de Pepa Plana on veurem què passa quan els números clàssics de clown són interpretrats només per dones. 

Durada: 1 hora i 5 minuts 

Espectacle en català 


SINOPSI: 

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en compte de dos pallassos? 

No és un tema menor. Si des de la nostra companyia sempre hem reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, ara volem entrar en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins una història. Pepa Plana 

PREMIS:

Premi Zirkòlika de Circ 2019 al millor espectacle de pallassos per l’estètica i posada en escena, l’alt nivell de la tècnica còmica, haver immigrat del teatre, un treball de parella amb gran talent i sintonia i per recuperar les entrades clàssiques. 

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Joan Arqué 

Repartiment: Pepa Plana i Clara del Ruste

Ajudant de direcció: Inés García 

Escenografia: Xavier Erra 

Il·luminació: Yuri Plana 

Coreografia: Roger Julià 

Música: Lluís Cartes i Rosa Pou 

Fotografia: Aureli Sendra 


Aquest espectacle compta amb el suport de l’ASSOCIACIÓ DE DONES L’AURORA de Lloret de Mar.