Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VIA PIRINENCA. LLUM PER LA INDEPENDÈNCIA

Culturals, Altres

  • VIA PIRINENCA. LLUM PER LA INDEPENDÈNCIA

Ciutat: Badalona

Lloc: Círcol Catòlic

Inici: dimecres 18 de maig 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 18 de maig
19:00 h
Finalitzat
 L’AT Badalona per la Independència presenta la Via Pirinenca programada per al 2 de juliol de 2022. L’Assemblea Nacional Catalana,... Llegir més

 L’AT Badalona per la Independència presenta la Via Pirinenca programada per al 2 de juliol de 2022. L’Assemblea Nacional Catalana, Gure Esku Dago i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya pretenen connectar el País Basc i Catalunya per mitjà de farells encesos als pics de la serralada dels Pirineus, en defensa de la llibertat i del dret d’autodeterminació.

També es projectarà el documental Llum i llibertat que il·lustra l’encesa de 131 farells als cims de Montserrat, en homenatge als 131 presidents que la Generalitat de Catalunya ha tingut al llarg de la seva història. Aquesta acció es va fer per posar de manifest les mancances en el respecte dels drets fonamentals dels catalans.

Organitza: Assemblea Nacional Catalana (Territorial de Badalona)

Col·labora: Centre Excursionista Badalona