Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

Concerts, Culturals

  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio
  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

Ciutat: Bigues i Riells

Lloc: Plaça de la Fruita de Bigues

De diumenge 17 de setembre 2023, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 de set.
18:00 h
Finalitzat
El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany... Llegir més

El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany del Festival de Bigues i Riells del Fai amb Pau Figueres Trio.+

Aquest guitarrista prodigiós barceloní, ha convertit la seva guitarra en un instrument fascinant que s'expressa amb la facilitat d'un ésser viu mitjançant el seu domini de tots els llenguatges un bon gust proverbial.

La seva música, amb la guitarra flamenca com a protagonista, traspassa més enllà d'aquest gènere gràcies a un enginyós concepte de la forma, de l'harmonia, del ritme i del compàs, fruit d'una mescla genial de les músiques del nostre segle amb el tradicional art de la "sonanta".

Les entrades són limitades i amb un preu de 3€. Els menors de 12 anys tenen entradagratuïta.

Es podran adquirir entrades a taquilla 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.