Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Visita de Ses Majestats els Reis d'Orient

Culturals, Familiar

  • Visita de Ses Majestats els Reis d'Orient

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Carrer Joan Oliver

De dimarts 5 de gener 2021, 16:00 h a 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 5 de gen.
16:00 h
Finalitzat
16:30 h
Finalitzat
17:00 h
Finalitzat
17:30 h
Finalitzat
18:00 h
Finalitzat
18:30 h
Finalitzat
19:00 h
Finalitzat
19:30 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
Com és tradicional, Ses Majestats Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Sant Quirze del Vallès per repartir regals... Llegir més

Com és tradicional, Ses Majestats Els Reis d’Orient Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Sant Quirze del Vallès per repartir regals i il•lusió als nens i les nenes del poble. Enguany l’Ajuntament i Ses Majestats s’han estat coordinant fins a l’últim moment a causa de les mesures de contenció de la pandèmia aprovades pel PROCICAT i han decidit que la Cavalcada tindrà un format diferent.


Serà estàtica però seguirà comptant amb tot el seguici reial habitual: l’ambaixadora, les tres carrosses de reis i les comparses que els acompanyen. S’instal•laran al carrer Joan Oliver (al costat del parc de les Morisques) i les famílies que vulguin veure el seguici reial hauran de reservar l’entrada prèviament i l’accés al recinte es realitzarà pel carrer Clementina Arderiu, cantonada carrer Joan Oliver.


Ses Majestats arribaran una mica abans del que és habitual per poder saludar al màxim nombre de famílies. L’horari de l’activitat serà de 16 a 20 hores. Les entrades es podran reservar a partir del proper dilluns 28 de desembre, a les 8 hores. Està prevista l’assistència d’un màxim de 500 persones cada 30 minuts

A les 21 hores està previst que Melcior, el rei Blanc, dirigeixi unes paraules a les famílies del poble i, acte seguit, Ses Majestats rebin de mans de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la clau que obre la porta de totes les cases del municipi. L’acte no comptarà amb presència de públic i es podrà seguir en directe i en línia a www.santquirzevalles.cat/directe.

Prevenció davant la Covid-19

• Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

• Per accedir al recinte de la Cavalcada, caldrà fer una reserva prèvia d’entrades. Caldrà reservar 1 entrada per persona que hi accedirà independentment de l’edat que tingui.

• L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys i recomanable en aquest col•lectiu durant el recorregut.

• Els grups de convivència habitual hauran d’entrar junts i a la mateixa hora.

• Cal respectar la distància interpersonal de 2,5 metres amb altres grups de convivència.

• Les persones que participin a l’activitat no poden aturar-se en cap punt del recorregut. És important que la gent respecti aquesta mesura perquè Ses Majestats puguin saludar el major nombre de nens i nenes del poble durant l’horari previst.

• Es recomana portar l'entrada al mòbil.