Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

Culturals

  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

Ciutat: Tivissa

Lloc: Poblat iber El Castellet de Banyoles, Tivissa, España

De diumenge 9 de maig 2021, 12:30 h a diumenge 29 d’agost 2021, 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa. A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica,... Llegir més

Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa.

A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica, s’hi va trobar el famós tresor de Tivissa. La visita que proposem comença al mateix jaciment, així doncs, podrem passejar per aquest indret intentant captar la veu d’aquella gent i el batec de la seva vida quotidiana. Com diu Eulàlia Bosch “una aventura cognitiva que té a veure sobretot amb la singularirat de poder recórrer camins, establerts pels nostres avantpassats, que continuen tenint alguns dels mateixos referents que van tenir per a ells: la terra sota els peus, l’orientació de les estrelles, la proximitat del riu, l’escalfor del sol, els camps de conreu de l’entorn, la seguretat de les muralles,...”.

Coneixerem tot allò que s'amaga rere les restes arqueològiques i acabarem contemplant les magnífiques vistes de la cubeta de l’Ebre des del jaciment amb una de les llums més màgiques del dia.

Horaris d'estiu (juliol i agost): dijous a les 19.30h al jaciment. Consulteu calendari.

Us hi esperem! www.codoleducacio.com