Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Visita teatralitzada al jaciment de Puig Ciutat

Culturals, Teatre

  • Visita teatralitzada al jaciment de Puig Ciutat

Ciutat: Oristà

Lloc: Jaciment de Puig Ciutat

De dissabte 28 de maig 2022, 11:00 h a diumenge 29 de maig 2022, 13:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de maig
11:00 h
Finalitzat
dg. 29 de maig
11:00 h
Finalitzat
Visita guiada teatralitzada al Jaciment de Puig Ciutat (Oristà) per descobrir com vivia l'exèrcit romà i reviure la batalla final.... Llegir més

Visita guiada teatralitzada al Jaciment de Puig Ciutat (Oristà) per descobrir com vivia l'exèrcit romà i reviure la batalla final.

Durant la visita un oficial us convidarà a inspeccionar la guarnició romana de Puig Ciutat en època de la guerra civil de Juli Cèsar. En paral·lel, una de les arqueòlogues del jaciment us explicarà com la recerca arqueològica ens permet crear aquest relat històric. Els guies us portaran a revisar l’estat del sistema defensiu, a conèixer les famílies instal·lades al poblat i a veure com vivien i s’organitzaven els soldats. La visita s'acabarà amb una reconstrucció de la batalla final de Puig Ciutat entre els defensors Pompeians i els atacants Cesarians.

Tot seguit podreu participar a un tast de productes elaborats a partir de receptes romanes. Per participar-hi, cal adquirir entrades generals (majors de dotze anys) i/o les entrades gratuïtes pels menors de dotze anys..