Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Woman en V.O.S.E.

Cine

  • Woman en V.O.S.E.

Ciutat: Vilanova i la Geltrú

Lloc: Vilanova i la Geltrú

De divendres 5 de març 2021, 20:00 h a 21:47 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Gènere: Documental - Duració: 1hb 48minDirecció: Anastasia Mikova, Yann Arthus-BertrandDocumental que respon al desig de mirar el planeta... Llegir més

Gènere: Documental - Duració: 1hb 48min

Direcció: Anastasia Mikova, Yann Arthus-Bertrand


Documental que respon al desig de mirar el planeta amb els ulls d’una dona. La pel·lícula ens porta per tots els racons del món per a conèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents camins de vida, modelats per la seva cultura, la seva fe o la seva història familiar.


És un reflex actual de la societat, on sovint la dona sofreix desigualtats i s’enfronta a dificultats, però també és un cant a l’apoderament del gènere femení i a la seva capacitat i força interior per a canviar el món. Basat en trobades en primera persona, el projecte aborda temes com la maternitat, l’educació, el matrimoni, la independència econòmica, la menstruació o la sexualitat.