Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

Música

  • XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

Ciutat: Blanes

Lloc: Carrer Ample, 26

Inici: diumenge 12 de gener 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de gen.
19:00 h
Finalitzat
La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de... Llegir més

La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de la Banda i Cobla del col.legi Santa Maria de Blanes.

El retrobament amb antics companys i músics va animar a alguns d'ells a tirar endavant un projecte que avui coneixem com a "la Vbella Banda". Han passat forces anys i el projecte s'ha convertit en una realitat. Durant força temps ens hem bolcat a treballar una vessant que desconeixíem gairebé totalment: el món de les Big Bands i les orquestres de Jazz. Darrerament hem fet una altra ampliació de gènere musical i oferim també música de les dècades dels 70 i 80 adaptades a la nostra formació instrumental i vocal.