Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

XXVIII MOSTRA DE JAZZ SANT BOI - TONY MIDDLETON

Concerts, Música

  • XXVIII MOSTRA DE JAZZ SANT BOI - TONY MIDDLETON
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Cal Ninyo

De divendres 8 de novembre 2019, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 8 de nov.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
Probablement la veu masculina ha estat una de les nostres assignatures pendents. I afegim que la de la pràctica totalitat de concerts... Llegir més

Probablement la veu masculina ha estat una de les nostres assignatures pendents. I afegim que la de la pràctica totalitat de concerts i festivals del món. Les veus masculines en jazz són minoria i no és fàcil comptar-hi si el que es pretén és l’excel·lència. Nosaltres, estem d’enhorabona perquè enguany podem presentar-vos una veu masculina del més alt nivell. El senyor Tony Milddleton, un veterà vocalista de llarga trajectòria nascut a Virgínia i que va ser component del mític grup “The Willows”. Un cantant com no n’hi ha d’altre, de veu carregada de tons profunds i sensuals que sovint s’ha comparat amb les de Ray Charles o Joe Williams. Nominat als premis Grammy, ha estat protagonista principal del musical Porgy and Bess a Broadway. Si t’agraden les veus masculines, Tony Middleton és una cita ineludible.

Veu: Tony Middleton. Saxo tenor: Toni Solà. Piano: Lluís Capdevila. Contrabaix: Ignasi González. Bateria: Roger Gutiérrez.


TOTS ELS CONCERTS SÓN DIVENDRES A LES 22.00 H.

PREUS, ENTRADES I TAQUILLA

Entrada general: 8 €

Entrada reduïda (gent gran, persones a l’atur, estudiants i Carnet Sant Boi Jove): 6 €

Venda d'entrades anticipada a Can Massallera i a www.entrapolis.com (sense comissions) fins al dia abans del concert.

Els descomptes no es poden acumular.