Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

12a caminada solidària La Muntanyeta

Hike

  • 12a caminada solidària La Muntanyeta
  • 12a caminada solidària La Muntanyeta
  • 12a caminada solidària La Muntanyeta

City: Tarragona

Place: Sortida des del Balcó del Mediterrani

From Sunday 13 November 2022, 9:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 13 Nov
09:00 h
Finished
Les inscripcions a la caminada ja estan tancades. Es podran fer inscripcions presencials el mateix diumenge a la Rambla Nova (Balcó... Read more

Les inscripcions a la caminada ja estan tancades. Es podran fer inscripcions presencials el mateix diumenge a la Rambla Nova (Balcó del Mediterrani), a partir de les 8h, fins a exhaurir les places disponibles. Gràcies!

Torna la caminada solidària La Muntanyeta! Després de l'aturada forçada de dos anys, aquest 2022 recuperem una caminada solidària, familiar, per a tothom, i volem tornar a omplir els carrers de Tarragona!

El diumenge 13 de novembre vine a caminar per les persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat, amb la teva participació dones suport als projectes de la Fundació La Muntanyeta.

Tot el recorregut de la caminada, d'uns 8 quilòmetres, està adaptat a persones amb mobilitat reduïda, perquè volem que hi participi tothom, grans i petits. És una jornada festiva i solidària!

Així que no t'ho pensis més i apunta-t'hi! T'hi esperem!

Gràcies al suport de Ford Tarraco Center i Autokolecció.

     LOGOS_CAMINADA.jpgLa inscripció inclou samarreta i motxilla commemorativa, i avituallament d’aigua i fruita.

Consulta el recorregut de la caminada: https://www.appctarragona.org/images/2022/recorregut_2022.pdf