Finished

2ª Fira Vins al Carrer 2023

see event detail

Place: Av. Pi i Margall, 15

From 10-06-2023 18:00 to 10-06-2023 22:00

Categories: Gastronomic

LA 2ª FIRA VINS AL CARRER OMPLIRÀ CALDES EL PROPER 10 DE JUNY El proper dissabte 10 de juny de 18.00h a 22.00h l’avinguda Pi i Margall... Read more

LA 2ª FIRA VINS AL CARRER OMPLIRÀ CALDES EL PROPER 10 DE JUNY

El proper dissabte 10 de juny de 18.00h a 22.00h l’avinguda Pi i Margall s’omplirà de gent per participar a la 2ª Fira Vins al Carrer de Caldes de Montbui organitzada per la botiga especialitzada en vins i licors La Vallesana Degustació.

A l’esdeveniment hi assistiran 42 cellers que presentaran i explicaran alguns dels seus millors productes (vins blancs, rosats, negres i escumosos) i tots els assistents podran degustar-los.

Per poder tastar les més de 150 referències s’haurà de comprar un tiquet que té un cost de 27,50€ per persona. L’adquisició del tiquet inclou una copa Riedel de regal, que serà la utilitzada per tastar tots els vins que els participants vulguin.

Música en directe i Foodtrucks

Per acabar de fer grossa la festa i arrodonir la jornada, durant la tarda hi haurà l’actuació de Swing Engine Trio en diferents punts de la fira i l’espai comptarà amb foodtrucks per acompanyar els vins.

Cellers participants:

Abadia de Poblet - Alta Alella - AT Roca - Baldomà - Bàrbara Forés - Bertha - Bodegas Fontana - Cal Madrat - Can Feixes - Can Matons - Capçanes - Cara Nord - Celler Castellet - Cérvoles - Colomer Costa - Credo - Espelt - Estones Vins - Gramona - Josep Grau Viticultor - Júlia Bernet - Llopart - Maria Rigol Ordi - Martín Berdugo - Mas Doix - Mas Vicenç - Menade - Muga - Nadal - Pandora - Parés Baltà - Peralada - Raventós i Blanc - Rimarts - Sabaté i Coca - Sant Miquel d'Oló - Scala Dei - Tomàs Cusiné - Vilarnau - Vinyes del tiet Pere - Vinyes Domènech - Xavier Clua

Aquí responem algunes FAQS:

  • Puc comprar vi a la fira? Sí! a l'entrar et donaran un targetó amb els preus dels vins a botiga i també amb els preus especials de la fira! Totes les compres d’aquell dia tenen un descompte especial i irrepetible! Però només el dia de la fira!
  • Em podré endur el vi al mateix moment? Per raons logístiques, el que compris a la fira t'ho entregarem a final de la setmana següent, a partir de divendres es podran recollir totes les comandes.
  • M’envieu els vins a casa? Si vols sí! Dins de Caldes hi haurà servei d'entrega gratuït el divendres següent a partir de 50€. Si vius fora de Caldes el cost de l'enviament serà per agència i parteix dels 5€ depenent de les ampolles i la distància
  • Com funcionarà la Fira? A l'arribada t'hauràs d'acreditar amb l'entrada i et donarem la teva copa Riedel que pots fer servir durant tota la fira per tastar tots els vins que hi ha disponibles sense cap cost afegit!
  • Puc tastar tot el que vulgui? Aquest és l'objectiu! Que puguis tastar tots els vins que t'interessin!
  • Hi haurà menjar? Sí hi haurà un espai amb foodtrucks (on hem contemplat l'opció vegana i també sense gluten) per a qui vulgui fer un mos. El que es consumeixi a les foodtrucks no està inclòs a l'entrada de la fira.

The registration is closed.