Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T'ENAMORIS (O NO)

Theater

  • 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T'ENAMORIS (O NO)
  • 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T'ENAMORIS (O NO)
  • 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE T'ENAMORIS (O NO)

City: Badalona

Place: Círcol Catòlic

Start: Sunday 31 October 2021, 18:30 h

See description of the event
Sun 31 Oct
18:30 h
Finished
La Federació d’Ateneus de Catalunya programa una nova obra a El Círcol:36 preguntes que faran que t’enamoris (o no) és una comèdia... Read more

La Federació d’Ateneus de Catalunya programa una nova obra a El Círcol:

36 preguntes que faran que t’enamoris (o no) és una comèdia romàntica escrita i dirigida per Pere Anglas inspirada en experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. No farà falta gaire estona perquè l’Aura (Lara Correa) i el Roc (Xavier Alomà) s’adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i això, es presten igualment a participar en l’experiment sociològic al qual s’han inscrit voluntàriament. Hauran de sotmetre’s a 36 preguntes que els portaran a intimar l’un amb l’altre.

 

  •   Recorda que l'entrada es farà pel C/Sant Anastasi, 2 Badalona.
  • La mascareta serà obligatòria.
  • El bloqueig d'entrades és automàtic i les files estan separades per un metre entre elles.
  • Llegeix la clàusula de recollida d’informació per la COVID:***Et fem saber que les dades que voluntàriament ens proporcionis en aquest document seran tractades per “El Círcol Catòlic de Badalona” amb la finalitat d’adaptar-nos els protocols de prevenció de la propagació del COVID 19, amb l’objecte de donar compliment a les normes de salut pública i seguretat de les persones que accedeixen a les nostres instal·lacions. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic [email protected] Més informació a www.elcircol.cat.