Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

42 SEGUNDOS -Cicle Gaudí

Cinema

  • 42 SEGUNDOS -Cicle Gaudí

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Saturday 21 January 2023, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 21 Jan
19:00 h
Finished
42 segundos la darrera pel·lícula basada en fets reals de Dani de la Orden i Alex Murrull. Amb Jaime Lorente i Álvaro Cervantes com... Read more

42 segundos la darrera pel·lícula basada en fets reals de Dani de la Orden i Alex Murrull.

Amb Jaime Lorente i Álvaro Cervantes com a protagonistes, el film ens explica la gran història que s'amaga darrere de la participació de la selecció espanyola de waterpolo durant les Olimpíades de Barcelona de l'any 1992.

Pocs mesos abans de la competició, l'equip sent que no està preparat, conscients de la necessitat d'un impuls, busquen el gran canvi amb l'arribada d'un nou entrenador amb fama de dur. Esforç, tensió, patiment, il·lusió i companyonia els portaran a acostar-se al somni de qualsevol esportista: l'or olímpic.

42 segundos tracta la rivalitat entre jugadors i la perseverança des d'una perspectiva diferent de la d'altres pel·lícules esportives. Tot un reflex de què, moltes vegades, les derrotes també fan història.