Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

5a edició Amb Empremta d'autor: Lu Rois

Music

  • 5a edició Amb Empremta d'autor: Lu Rois
  • 5a edició Amb Empremta d'autor: Lu Rois

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: c/ Pare Casals 2

From Saturday 9 January 2021, 19:00 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 9 Jan
19:00 h
Finished
La compositora, pianista i cantant sabadellenca Lu Rois arriba a Sant Esteve de Palautordera per presentar-nos el seu nou disc, Microcosmos,... Read more

La compositora, pianista i cantant sabadellenca Lu Rois arriba a Sant Esteve de Palautordera per presentar-nos el seu nou disc, Microcosmos, coeditat per Bankrobber i TBC Produccions.

Lu Rois va debutar l'any 2014 amb el disc Camí del far i el 2017 va publicar dos treballs: l'EP Cau de lluna i el seu segon llarg, Clarobscur (2017). En tots els seus àlbums conviuen els ingredients que donen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el nou disc, Microcosmos, que Lu Rois ha creat al costat del guitarrista Santi Careta i la teclista Laia Vallès, també coproductors del disc. A partir dels elements característics de la música de Lu Rois, tots tres han construït plegats una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, experimentant fins a diluir el piano en un mar de pedals i sintetitzadors, però reservant sempre el protagonisme per a la seva veu.