Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Carrilet I

Sports, Familiar

  • Carrilet I
  • Carrilet I
  • Carrilet I

City: Girona

Place: ESPAI GIRONÉS

From Saturday 9 April 2022, 8:00 h to Sunday 30 October 2022, 10:15 h

See description of the event
Vine a recórrer la Via Verda CARRILET I amb nosaltres! Et recollim a tu i a la teva bicicleta i et portem a Olot, a l'inici del recorregut.... Read more

Vine a recórrer la Via Verda CARRILET I amb nosaltres! Et recollim a tu i a la teva bicicleta i et portem a Olot, a l'inici del recorregut. Torna al teu aire, dina pel camí, explora la infinitat de racons per descobrir i fes els 55km (de lleuger pendent de baixada!) fins a arribar un altre cop a l'Espai Gironés! 

Una activitat ideal per fer amb la família o els amics sense haver de preocupar-te de que t'hi portin o et recullin, amb la comoditat d'un autocar modern per a tu i d'un súper-remolc per a la teva bicicleta on viatjarà segura i sense cap desperfecte! Tant se val si és elèctrica, de carretera, mountain-bike o gravel: totes hi caben!

Compra el teu ticket, descarrega't el track i... A PEDALAR!!

(Us demanem d'arribar 15min abans per poder sortir ben puntuals!)


CARRILET I+II

Ep! Si fent la pedalada del CARRILET I no n'has tingut prou, vol dir que ets de la colla dels valents! Continua fins a Sant Feliu de Guíxols i agafa el carriletbus de les 16'00h fins a Girona. Escull la opció ANADA I TORNADA (preu 22,50€).