Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

A Nation Is Born In Me

Cultural, Theater

  • A Nation Is Born In Me

City: Terrassa

Place: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

From Saturday 25 April 2020, 20:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 25 Apr
20:00 h
Finished
Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix... Read more

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l’Europa del segle XXI. Polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva es combinen en aquesta performance tot provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.
Estrenada a l’edició 2018 del festival TNT, aquesta és la primera peça concebuda en solitari del creador Søren Evinson, un artista imprescindible que, combinant materials coreogràfics amb la paraula i el cant, crea obres directes i delirants en una relació provocativa amb el públic.