Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ

Theater

  • A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ
  • A VUELTAS CON LORCA, AMB CARMELO GÓMEZ

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Friday 11 March 2022, 20:00 h to 21:20 h

See description of the event
Una obra de teatre a partir de textos de Lorca, Cervantes i Lope de Vega.Espectacle poètic Durada: 1 hora i 20 minuts  Especatcale... Read more

Una obra de teatre a partir de textos de Lorca, Cervantes i Lope de Vega.

Espectacle poètic

Durada: 1 hora i 20 minuts 

Especatcale en castellà 


SINOPSI:

Aquest no és un recital de poesia, ni de teatre. En aquest espectacle s’explica la vida de Federico García Lorca, les seves passions, les seves pors o el seu amor, a través del seu teatre, dels seus poemes (majoritàriament fragments), les seves influències (Machado, Cervantes, Dalí) i les seves obsessions. Tot plegat acompanyat d'un piano, en un viatge meravellós on l'espectador és arrossegat a un imaginari que el captiva fins al darrer minut de l'espectacle. 

En aquest projecte, Lorca i els seus versos es presenten com un símbol de llibertat, de combatre el viure amb por. El final de Federico García Lorca va ser tràgic i violent, però aquest no és el fil conductor del muntatge. La columna vertebral de A vueltas con Lorca és l'amor, la vida, tal com el sentia i com la sentia. 

ESPECTACLE INCLÒS EN EL PROGRAMA PLATEA – INAEM