Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

AFTER. EN MIL PEDAZOS (VOSE)

Cinema

  • AFTER. EN MIL PEDAZOS (VOSE)
Out of stock

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Monday 28 September 2020, 20:00 h to 21:45 h

See description of the event
Tessa Young (Josephine Langford) acaba de descobrir la traïció d’Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin) i el somni de la seva idíl·lica... Read more

Tessa Young (Josephine Langford) acaba de descobrir la traïció d’Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin) i el somni de la seva idíl·lica història d’amor ha desaparegut. Com va poder ser tan ximple com per no descobrir l’engany? Com va estar tan cega com per no veure tot era un joc? Mentre la jove es fa aquestes preguntes sense resposta i intenta sobreposar d’aquest dur cop, Hardin acaba d’adonar-se que els seus sentiments per Tessa i no està disposat a perdre-la.

No obstant això, haurà de lluitar molt per recuperar-la i els secrets del seu passat suposaran un obstacle per aconseguir-ho. Hardin haurà de triar entre seguir guardant aquests detalls escabrosos en la seva ment o confiar Tessa i explicar-li tota la veritat. Encara que, per això, abans haurà de sortejar les preguntes que la jove no podrà evitar fer-se. ¿Es pot perdonar tot i oblidar? ¿Fins a quin punt es pot aguantar per amor?

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Romàntica

Durada: 100 min.

Director: Roger Kumble

País: USA