Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA

Cultural, Music

  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA
  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA
  • ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---CULTURA ÉS VIDA

City: Granada, La

Place: Centre Cívic

From Sunday 23 April 2023, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 23 Apr
18:00 h
Finished
ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu... Read more

ALADDIN #ThePopMusical---Musical Familiar---

Aladdin és un dels components del grup musical Top Flash. Es presenten al concurs televisiu Star Band, on els vencedors reben com a premi una gira i l’enregistrament del seu primer disc.

Guanyar el concurs no serà fàcil. La guitarra de l’Aladdin s’ha trencat i el noi no es pot permetre comprar-ne una de nova. Però gràcies a una llàntia màgica i el poder del Geni que la custodia, l’Aladdin obtindrà tres desitjos. Sabrà triar els adequats i poder fer realitat el seu somni?


CULTURA ÉS VIDA

L'ajuntament de la Granada a través de l'àrea de Cultura presenta la segona edició del cicle cultural "CULTURA ÉS VIDA" que es desenvoluparà entre el 5 de febrer i el 23 abril amb una programació establerta de quatre actuacions, que es duran a terme al Centre Cívic de la Granada.

Es tracta d'un cicle cultural obert a tots els públics, amb actuacions musicals, de teatre, humor, infantil i cinema.
 
Perquè la cultura és vida!! La cultura és emocionar-se, estimar, sentir, riure i gaudir. I és que la cultura és riquesa per l'ànima.

Recordem que és un cicle que neix amb la intenció d'omplir de vida, optimisme i vitalitat al nostre poble, fent activitats atractives per tothom i convertir així la Granada, en un referent cultural de la comarca.
Tot això gràcies, un cop més gràcies al suport d'empreses de la Granada que col·laboren en aquesta segona edició.

Amb aquesta segona edició, recalquem el nostre ímpetu per donar-li continuïtat aquest cicle cultural dins del nostre municipi, per donar suport d'aquesta manera a la cultura i a les activitats que ens donen vida.