Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Concert "¿Os acordáis?" d'Albert Pla

Concerts

  • Concert "¿Os acordáis?" d'Albert Pla
  • Concert "¿Os acordáis?" d'Albert Pla
  • Concert "¿Os acordáis?" d'Albert Pla

City: Moià

Place: Festival Ex Abrupto - Parc municipal Francesc Viñas

From Saturday 10 July 2021, 23:00 h to Sunday 11 July 2021, 0:30 h

See description of the event
Sat 10 Jul
23:00 h
Finished
Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera a les seves esquenes que ha desenvolupat una extensa... Read more

Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera a les seves esquenes que ha desenvolupat una extensa activitat, tant musical com teatral i cinematogràfica. Va iniciar la seva carrera a la dècada dels 80.

Vine a veure l'artista més transgressor i sorprenent d'aquest país. ¿Os acordáis? És el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament. Un concert emmarcat en el VI Festival Ex Abrupto que es celebra a Moià el dissabte 10 de juliol.

  • Hora inici del concert: 23.00h (entrada a les 22.30h)
  • Lloc: Parc Municipal (accés plaça Francesc Sagrera, al costat de la Biblioteca)
  • Preu: 10€
  • Seients: per ordre d'arribada

Espectacle: ¿Os acordais?Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial. Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó... Pla és un d'aquells exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua per commoure, remoure i sorprendre. A ningú deixa indiferent.

En aquesta ocasió puja a l'escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant. Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en la disbauxa.

Un show on barrejarà cançons noves i emblemàtiques de la seva carrera amb algun monòleg, es mourà lliure amb els seus sense fil de veu i guitarra i baixarà a la platea per cantar entre el públic 'Això sí!! amb mascareta.

Amb els seus propis shows i temes es va guanyar l'admiració d'un públic que es distingia sempre, per gaudir no només de la música, sinó de les seves posades en escena. El 1988 obté el premi com a millor intèrpret i cançó de la IV Mostra de cançó d'autor a Jaén. Dos anys més tard, va obtenir el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. El 1992 també va obtenir el Premi Ícar Diari 16, que s'atorga als nous intèrprets. A l'esquena porta 12 discos, l'Últim és "Por" al 2018.

A més de la música destaquen les seves aparicions en teatre i cinema: protagonista de l'obra teatral "Caracuero" dirigida per Pepe Miravete amb més de 150 representacions, col.laboracions amb cineastes com Almodóvar, Álex de la Iglesia, Isabel Coixet, entre d'altres. El 2015 s'estrena com a escriptor en la seva novel.la "España de mierda" i en el 2020 publica "España en Guerra". En l'última dècada els seus espectacles transiten entre la música i el teatre amb un marcat esperit multimèdia. "Por" és el seu últim treball.