Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ALES D'IVORI

Cinema

  • ALES D'IVORI
  • ALES D'IVORI
  • ALES D'IVORI

City: Reus

Place: Raval de Robuster, 34

From Saturday 18 January 2020, 20:30 h to 21:15 h

See description of the event
Sat 18 Jan
20:30 h
Finished
projecció del migmetratge "ALES D'IVORI”, dirigida per Martí Guarch  La sala Santa Llúcia, acollirà la projecció del migmetratge,... Read more

projecció del migmetratge "ALES D'IVORI”, dirigida per Martí Guarch 

La sala Santa Llúcia, acollirà la projecció del migmetratge, abans de que aquest ho faci en sales comercials d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa.  


'Ales d’Ivori', és un migmetratge de 40 minuts, que compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Unió Europea, per a donar impuls als joves creadors de cinema del Camp de Tarragona. Martí Guarch (20 anys), n’és el director, i compta amb un equip d’arreu de Catalunya, i part d’Argentina per a la producció del migmetratge. ‘Ales d’Ivori’ va presentar-se el passat 4 de gener al Convent de les Arts d’Alcover amb la presència del Delegat del Govern de Catalunya i representants de la Unió Europea. El film es veurà en sales de cinema de Barcelona, Madrid i Màlaga, a partir del mes de març, i a festivals d’arreu d’Europa en versió anglesa i francesa. El projecte és una clara aposta pel talent del Camp de Tarragona, i per potenciar el territori dins del circuit cinematogràfic professional de Catalunya.

SINOPSIS

Un drama que posa en joc la pressió de la societat i la llibertat de l’ésser humà, en aqeust cas encarnada per dues joves. Tornem a la Guerra Civil, a Arnés un petit poble català de la Terra Alta. Marta és una jove burgesa molt intel·ligent que descobreix aspectes sobre la sexualitat que la societat tendeix a amagar. Rosa, és una noia molt lligada a la seva mare que poc a poc va descobrint el món tot deixant-se endur per els seus sentiments i passions.

“Víctimes d’una societat masclista i patriarcal.”

Entre les dos joves sorgeix alguna cosa més que amistat. Marta excita la imaginació de la Rosa, a qui se li desperten noves sensacions i preguntes. Durant aquests dies d’estiu, els impulsos més amorosos plens d’obsessió, fascinació i desig despertaran entre elles. Sense dubte, són conscients que la societat on viuen no acceptarà de cap manera la seva relació, però decideixen lluitar per poder viure en llibertat. Rosa ha d’enfrontar-se al seu poble, a la família, a la naturalesa i fins i tot, a ella mateixa per poder estimar en llibertat. Tot apunta cap a un destí tràgic.

“Una tempesta de passió, excitació i molta força.