Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Anaïs Vila - II Cicle de Cantautores de Sentmenat

Music

  • Anaïs Vila - II Cicle de Cantautores de Sentmenat

City: Sentmenat

Place: Jardins de cal Milionari

From Sunday 28 March 2021, 12:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 28 Mar
12:00 h
Finished
II Cicle de Cantautores de SentmenatL’Anaïs Vila (Santpedor, 1988) es va formar com a músic a l'Escola de Música Municipal de Santpedor... Read more

II Cicle de Cantautores de Sentmenat

L’Anaïs Vila (Santpedor, 1988) es va formar com a músic a l'Escola de Música Municipal de Santpedor durant la seva infantesa i adolescència. Va estudiar un any de comèdia musical a l'escola Coco Comín de Barcelona i dos anys de Jazz i Música Moderna al Taller de Músics de Barcelona. El 2016 i 2017 va estudiar el Foundation Certificate in Pop Music & Music Technology en l'especialitat de songwriting a la Liverpool Institute for Performing Arts, l'escola d'arts fundada per Paul McCartney a Anglaterra. Anaïs Vila ha estat finalista dels Premis Descoberta i dels Enderrock com a artista revelació i millor cançó d'autor per «Entre els dits». Ha presentat els seus treballs discogràfics a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa i ha actuat en els escenaris del Festival de Guitarra de Barcelona (maig 2015), l'Strenes de Girona (abril 2016), les Vesprades de Fonollosa (juliol 2016) o el Barnasants (febrer 2018), entre d'altres.

Aquest 28 de març vindrà a Sentmenat a presentar-nos en concert “Contradiccions” (Temps Record, 2020), el seu tercer LP després d’"Entre els dits" (Temps Record, 2015) i "Fosc, cançons per veure-hi clar" (Temps Record, 2017), en format trio amb Pep Soler als sintetizadors i Andreu Moreno a la bateria. Un so renovat, un nou univers estilístic i dosis de crítica social s'uneixen en aquest nou àlbum, on les guitarres elèctriques i els sintetitzadors marquen el nou espai sonor de la cantautora. Vila deixa enrere el vessant més acústic i busca un nou camí amb una instrumentació sense baix elèctric.