Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ancestral Experience

Music

  • Ancestral Experience

City: Terrassa

Place: Sala Crespi

From Saturday 11 March 2023, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 11 Mar
20:00 h
Finished
L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència... Read more

L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència vibracional. El mateix passa amb nosaltres, cada àtom del nostre cos, cada cèl·lula, cada òrgan vital, cada centre energètic té la seva pròpia vibració.

En aquest concert viatjarem al moment quan les dues primeres cordes primigènies van decidir posar-se a vibrar juntes, i així crear la primera harmonia, inici de tot el que coneixem. Fins a l’aparent caos organitzat dels nostres dies.

Amb el so dels gongs, i altres instruments vibracionals i xamànics, acompanyats per la loopstation i el teclat electrònic, farem un reset sanador per elevar el nostre estat vibracional i ressituar-nos al nostre centre.

Estàs a punt?

SHIHAN EHÍ