Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Art

Cultural, Theater

  • Art
  • Art

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Sunday 20 March 2022, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 20 Mar
18:30 h
Finished
"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQEl 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta... Read more

"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQ


El 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta 2a edició de la Mostra TASQ. Es tracta d'Art, l'obra de la dramaturga francesa Yasmina Reza. Aquesta obra ha rebut els premis Molière, Laurence Olivier, el New York Drama Critics' Circle i el Tony. Va ser estrenada el 2018 al Teatre Goya amb interpretació de Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

La companyia Aquinahora Grup de Teatre és de Centelles, Osona. Va néixer el 2008 i ha anat orientant la seva carrera cap a obres cada cop més compromeses en el text i la dificultat. 

  • El meu amic Sergi s’ha comprat un quadre. És una tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques.
    Què és una estafa, la pintura o la seva relació?
    Art, una “deconstrucció” de l’amistat.