Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ASSAIG OBERT - ECHOES - Companyia Moveo

Dance

  • ASSAIG OBERT - ECHOES - Companyia Moveo
Out of stock

City: Llinars del Vallès

Place: Jardins del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Start: Tuesday 15 September 2020, 19:00 h

See description of the event
Tue 15 Sep
19:00 h
Finished
D’on neixen les nostres accions, els nostres pensaments, els nostres desitjos? Són propis o... Read more

D’on neixen les nostres accions, els nostres pensaments,
els nostres desitjos? Són propis o són ecos del món que
ens envolta? Echoes explora de manera lúdica i irònica les contradiccions entre el desig d’individualitat i les connexions que existeixen entre nosaltres. Parla de la incertesa de no saber si allò que pensem, sentim, som, és realment nostre o si simplement és fruit d’allò que veiem en els altres. I si és així, què em queda de mi, del meu món? Què em queda d’aquest sentiment de ser únic i d’existir com un ésser aïllat?

45 minuts | SENSE PARAULES

Direcció: Stéphane Lévy
Intèrprets: Adrià Viñas, Agnès Jabbour, Alma Steiner, Neilor Moreno, Siziana Reiser,

Xavier Palomino

Vestuari: Joana Martí

Assessorament artístic: Sophie Kasser

Ajudantia de moviment: Pino Steiner

Assessorament de veu: Mariantònia Salas

Producció executiva: Estel·la Muñiz

Distribució: Fani Benages

Amb el suport de Fira Tàrrega i Festival Sismògraf en el seu programa de “Suport a la Creació” i del Centre Cívic Barceloneta. 

Aquest espectacle és un assaig amb públic. Exercici final d’una residència artística de la companyia al TA de Llinars dins del programa de Suport a la Creació de Fira Tàrrega

Aforament limitat i gratuït / Reserva la teva entrada


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!