Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

GERARD BORRELL --Màgia & Comèdia als Ateneus-- "ATENEUS" A LES CONSEQÜÈNCIES.

Theater

  • GERARD BORRELL --Màgia & Comèdia als Ateneus--  "ATENEUS" A LES CONSEQÜÈNCIES.

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Saturday 4 June 2022, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 4 Jun
18:30 h
Finished
Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del... Read more

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del món dels ateneus.
MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis .
Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un espectacle espatarrant.