Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ÀVOL - Circ Bover

Cultural

  • ÀVOL - Circ Bover
  • ÀVOL - Circ Bover
  • ÀVOL - Circ Bover

City: Garrigàs

Place: Garrigàs - Pista poliesportiva

Start: Thursday 7 July 2022, 22:00 h

See description of the event
Thu 7 Jul
22:00 h
Finished
Àvol reivindica la figura de l’artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se.... Read more

Àvol reivindica la figura de l’artista i ho fa a través de quatre personatges que sobtadament es troben amb la necessitat de reinventar-se. La situació sobrevinguda els trasllada a un univers escènic creat a partir de pals de bambú i cordes.

La superació dels nous reptes els duu a desenvolupar habilitats fins aleshores ocultes. Junts exploren la creació artística i estableixen un diàleg amb el públic entorn de la identitat i el sentiment de pertinença.

L’obra és una manifestació còmica i reflexiva en relació al paper actual de la cultura a través del circ contemporani. El Circ Bover acaba un cicle de cinc anys d’investigació amb el bambú i les seves possibilitats aplicades al circ. La companyia ha estrenat durant aquest temps Vincles, Nòmades, Sentinel i culmina amb Àvol. Un treball de recerca que ha estat guardonat amb cinc premis a escala nacional i internacional, i que els ha portat a realitzar més de 400 funcions per tot el món.


- - - 

20h Obertura portes + Zona Bistrovan

22h Comença l'espectacle 

Més informació a la web del festival