Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BALMETAL (1a onada) Festival de rock metal amb SAÜC, METALL FORT i URGILA

Music

  • BALMETAL (1a onada) Festival de rock metal amb SAÜC, METALL FORT i URGILA

City: Santa Maria de Palautordera

Place: Centre cultural Can Balmes

From Saturday 6 May 2023, 20:00 h to Sunday 7 May 2023, 1:00 h

See description of the event
Sat 6 May
20:00 h
Finished
Dissabte 5 de maig a les 20:00 h a Can Balmes (obertura portes a les 19:30 h): BALMETAL (1a onada): primera edició d’aquest mini festival... Read more

Dissabte 5 de maig a les 20:00 h a Can Balmes (obertura portes a les 19:30 h):

BALMETAL (1a onada): primera edició d’aquest mini festival de rock metal parit a Catalunya amb tres bandes que representen diferents tendències de músics addictes a aquest gènere:

SAÜC: grup de les terres de Lleida que es va formar a finals de 2017. Després d’anys d’experiència en altres projectes, Alex Fuentes a la veu, Ruben Peries i Edu Arjona a les guitarres, Viki al baix i Albert Gasen a la bateria es van unir per formar aquesta contundent banda amb lletres en català.

METALL FORT: formació heavy-trash procedent de Barcelona amb molta tralla i molta empenta que breguen per fer-se un espai en el territori del metall cantat en català. Des de 2018 i amb dos àlbums editats Jonathan Gandia a la veu, Manuel Capilla al baix, Xavi Medina a la bateria i Ramon Casamitjana a la guitarra repartiran canya metall a dojo.

URGILA: duet de rock metal en català procedent de la vila tarragonina de Valls amb guitarra, distorsió, bateria i veu, actius des de 2019 i promotors inicials del festival Balmetal, amb Dami Garcia i Xavi Torres que fa just un any editaven “Animals Perillosos”, el seu debut discogràfic.