Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Barcelona 24H

Music, Theater

  • Barcelona 24H

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Saturday 2 April 2022, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 2 Apr
20:30 h
Finished
BARCELONA 24H segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s'enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que... Read more

BARCELONA 24H segueix la vida de 4 joves que es creuaran, s’enfrontaran i s'enamoraran a la ciutat de Barcelona. Una fotògrafa que ho ha deixat amb la seva parella coincideix a l’Apolo amb un noi romàntic obsessionat amb les pelis del Hugh Grant. Una pija de Sarrià decideix independitzar-se i buscar pis per sota de la Diagonal, mentre un noi ambiciós que només pensa en la feina decideix fer una pausa per comprar un Kinder Bueno al paki 24H de sota l’oficina.

Cap d’ells pot imaginar-se que, ni que sigui per un instant, tot serà possible en aquesta ciutat.

Text i música: Pau Barberà
Arranjaments i direcció musical: Dídac Flores
Direcció: Marc Flynn
Repartiment: Jaume Casals, Mireia Òrrit, Àlex Sanz, Anna Piqué 


**El pati de butaques està actualment, de nou, al 100% de la seva capacitat. En cas de que per mesures sanitàries es torni a reduir, i si no es pot realitzar un segon passi de l'espectacle, es retornarà els diners de les persones que hagin comprat en darrer terme fins arribar al % que es dictamini.