Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Barcelona, nit d'hivern

Cinema

  • Barcelona, nit d'hivern
  • Barcelona, nit d'hivern
  • Barcelona, nit d'hivern

City: Olesa de Montserrat

Place: El Casal Cultural d'Olesa

Start: Sunday 29 January 2023, 18:30 h

See description of the event
Sun 29 Jan
18:30 h
Finished
A Barcelona, durant una màgica nit de reis, alguns personatges viuen històries d'amor romàntiques, esbojarrades i a vegades, agredolces.Després... Read more

A Barcelona, durant una màgica nit de reis, alguns personatges viuen històries d'amor romàntiques, esbojarrades i a vegades, agredolces.


Després del fenomen de BARCELONA, NIT D’ESTIU, el director Dani de la Orden dirigeix la seqüela a la mateixa ciutat, Barcelona, però aquestcop durant la màgica Nit de Reis.

El Rei Melcior sembla haver perdut el cap quan enmig de la Cavalcada de Reis, salta de la seva carrossa per perseguir a la noia que va ser el seu primer amor. L’amistat entre l’Adrián i l’Ángel sembla indestructible fins que s’adonen que tots dos estan intentant lligar amb la mateixa noia, la Sílvia, una repartidora de menjar a domicili. Mentrestant, l’Òscar, un jove romàntic a qui li han trencat el cor mil vegades, decideix començar a comportar-se com un fucker i passar de l’amor. Per contra, la Carme, una entranyable àvia de 81 anys, s'arma de valor en aquesta Nit de Reis per desvetllar a la seva família que està enamorada i manté una relació sentimental amb la seva millor amiga. Per la seva banda, la Laura i el Carles, la jove parella de BARCELONA NIT D’ESTIU, ja han estat pares, però segueixen sense saber com enfrontar-se a la nova situació i decideixen separar-se just en la Nit de Reis. La darrera història reunirà a una jove francesa que viatja a Barcelona, a la recerca del Jaume, un senyor de 90 anys un xic escèptic, per parlar-li de la seva àvia Cécile. Jaume llavors recorda la seva trista història d'amor amb la Cécile, quan la guerra els va separar per sempre.