Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BELLA Y EL CIRCO MÁGICO (Castellano)

Cinema

  • BELLA Y EL CIRCO MÁGICO (Castellano)

City: Sant Pere de Ribes

Place: Centre Parroquial - (COVID)

From Saturday 2 October 2021, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Bella està organitzant un circ per al seu millor amic, Henry, ja que mai abans ha estat en un. Està molt emocionada i espera ser l'atracció... Read more

Bella està organitzant un circ per al seu millor amic, Henry, ja que mai abans ha estat en un. Està molt emocionada i espera ser l'atracció principal amb un fantàstic truc de màgia: farà desaparèixer a Henry. Però el mateix dia del circ, Johnny, un noi cool, es muda al veïnat. Té una idea esplèndida per a l'espectacle: vol fer un truc amb bicicleta juntament amb Henry. Henry està sorprès pel noi nou, mentre que Bella sent que està perdent al seu millor amic. La seva exasperació augmentarà més encara quan Johnny li ofereix a Henry una bicicleta nova. Bella no pot suportar-ho més i obliga a Henry a triar entre Johnny o ella. Henry no vol fer mal a ningú, surt corrent i desapareix. És quan Bella ha d'anar a buscar al seu enemic, Johnny, perquè l'ajudi a trobar a Henry. Ha de salvar el circ, però sobretot la seva amistat. La pel·lícula és un viatge per carretera, on tres nens aprenen la veritable màgia de l'amistat.