Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BÈSTIES amb Marta Marco

Theater

  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco
  • BÈSTIES amb Marta Marco

City: Matadepera

Place: Sala d'Actes del Casal de Cultura

From Friday 10 November 2023, 19:00 h to 20:15 h

See description of the event
Fri 10 Nov
19:00 h
Finished
Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre... Read more

Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la “pornificació” dels menors.

Sobre l’escenari una psicoterapeuta (Marta Marco) repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura. Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens llença a través d’aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?

Autora: Monica Dolan

Traducció: Adriana Nadal

Direcció: Pau Roca

Intèrpret: Marta Marco