Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Biterna: Folk al caliu

Music

  • Biterna: Folk al caliu

City: Figueres

Place: Casino Menestral

Start: Friday 23 September 2022, 21:00 h

See description of the event
Fri 23 Sep
21:00 h
Finished
ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la... Read more

ALTER ARTS, cicle de cultura de les comarques gironines és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC). Un cicle itinerant format per cinc propostes artístiques molt diverses que actuaran pels diferents ateneus federats del territori gironès.

Un dels requisits imprescindibles d’Alter Arts ha estat potenciar les propostes artístiques representades amb la llengua catalana. El defuig de l’imaginari social dels grans pilars de les arts escèniques per apostar per altres expressions artístiques d’un format alternatiu, la paritat de gènere i la diversitat d’arts també han estat criteris importants.

El cicle Alter Arts es durà terme durant el segon semestre del 2022, entre els mesos de mitjans de juliol fins a novembre, i comptarà amb cinc espectacles de circ, monòleg, poesia, música folk i màgia.