Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BLAUMUT EN CONCERT - Assaig amb públic de OOO1

Music

  • BLAUMUT EN CONCERT - Assaig amb públic de OOO1
  • BLAUMUT EN CONCERT - Assaig amb públic de OOO1

City: Llinars del Vallès

Place: Teatre Auditori Llinars

Start: Friday 12 March 2021, 20:00 h

See description of the event
Fri 12 Mar
20:00 h
Finished
La ‘Gira 0001’ representa la posada en escena de l’últim disc de Blaumut ‘0001’, publicat el 14 de febrer de 2020, que no es va poder... Read more

La ‘Gira 0001’ representa la posada en escena de l’últim disc de Blaumut ‘0001’, publicat el 14 de febrer de 2020, que no es va poder presentar al públic a causa de la Covid-19. El grup va haver d’aplaçar la presentació, oferint al llarg de 2020 un ‘tour’ en format acústic on repassaven cançons de la seva trajectòria discogràfica.

Un any més tard, la ‘Gira 0001’ durà al directe, finalment, les cançons del darrer disc del grup tal i com les van concebre, amb un espectacle que segueix la línia conceptual de l’àlbum tant a nivell sonor com de posada en escena. En aquesta gira, Blaumut farà ús de tota la seva artilleria instrumental per vestir les cançons i oferir una experiència única.

‘0001’, el quart disc d’estudi de Blaumut, és un projecte ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant-ne la seva part racional, l'emocional i la més física.

Us oferim la possibilitat de poder gaudir d’un assaig, veure i viure com es crea la posada en escena i la interpretació de totes les cançons de “0001”.


Blaumut:

Xavi de la Iglesia, guitarra acústica, clàssica , elèctrica i programacions

Vassil Lambrinov, violí i programacions

Oriol Aymat, violoncel

Manel Pedrós, bateria, percussions i veus

Manuel Krapovickas, Contrabaix, baix elèctric i sintetitzador


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!