Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BLOWING

Familiar, Theater

  • BLOWING
  • BLOWING

City: Gavà

Place: Espai Maragall

Start: Sunday 6 February 2022, 12:00 h

See description of the event
Sun 6 Feb
12:00 h
Finished
Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia... Read more

Nova producció de la Companyia Múcab Dans, espectacle visual, poètic i innovador, on la Dansa, la Música en directe i la Tecnologia Interactiva, en temps real, ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

En aquest moment, milions de desitjos volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres: bufant espelmes, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya o una flor de dent de lleó. En molts moments de la nostra vida demanem un desig, però... On van aquests desitjos? Es compleixen?

Viurem el viatge d'una petita espora que vol complir el desig de la Yuri. Un viatge meravellós a través del vent, ple d'aventures en què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes.


Durada:50 min.