Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BLOWING - MÚCAB DANS

Dance

  • BLOWING - MÚCAB DANS
  • BLOWING - MÚCAB DANS
  • BLOWING - MÚCAB DANS

City: Sentmenat

Place: Teatre del Coro

From Saturday 18 June 2022, 21:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 18 Jun
21:00 h
Finished
Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem... Read more

Ara mateix, en el món, en aquest precís moment, deuen estar volant milions i milions de desitjos que volen fer-se realitat. Demanem desitjos de moltes maneres diferents; bufant les espelmes el dia del nostre aniversari, veient passar un estel fugaç, bufant una pestanya, tirant una moneda a un pou o bufant una flor de dent de lleó. Però… On van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possible?

A 'Blowing' viurem el viatge d'una petita espora que té una missió, complir el desig de la Yuri.

Un espectacle visual, poètic i innovador, on la dansa, la música en directe i la tecnologia ens convidaran a volar per un món fantàstic, màgic i absurd.

Espectacle que forma part del Balla Vallès: Festival de dansa Castell de Sentmenat 

Espectacle inclòs en l'abonament per gaudir dels 4 espectacles organitzats durant el 17, 18, 19 de juny al Teatre del Coro