Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Böira

Concerts, Music

  • Böira

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 14 November 2021, 20:00 h to Monday 15 November 2021, 18:00 h

See description of the event
Sun 14 Nov
20:00 h
Finished
BÖIRA El post rock de Böira retorna a la Nova Jazz Cava per presentar "Cendres ~ Mineral", el seu segon treball co-editat per Aloud... Read more

BÖIRA

El post rock de Böira retorna a la Nova Jazz Cava per presentar "Cendres ~ Mineral", el seu segon treball co-editat per Aloud Music i la pròpia banda.

Amb influències provinents del math rock i el rock progressiu, Böira és un dels referents, des del 2012, del post rock fet a casa nostra; el camí lògic del rock més orgànic i instrumental. Les seves atmosferes sonores faran posar-te la pell de gallina i la intensitat del seu directe no deixa indiferent a ningú.


Böira ha volgut recollir les cendres resultants del seu primer disc i crear alguna cosa. Aquesta va ser la premissa que va portar a la banda a compondre un segon disc. Per aquest motiu, "Cendres ~ Mineral" no es pot entendre sense l'existència de "Si de la runa Naixes", un primer àlbum que va donar vida i experiències úniques als seus components, donant-los ales per seguir treballant dur, com abans.