Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Bojos per la pasta

Theater

  • Bojos per la pasta

City: Figueres

Place: Ronda Rector Aroles, 4 – 17600

From Sunday 22 May 2022, 18:00 h to 19:40 h

See description of the event
Sun 22 May
18:00 h
Finished
BOJOS PER LA PASTA Cia. Inestable Ceretana de Teatre Diumenge 22 de maig, a les 18.00 h TEATRE La Cate - Sala d’espectacles SINOPSI: Us... Read more

BOJOS PER LA PASTA

Cia. Inestable Ceretana de Teatre

Diumenge 22 de maig, a les 18.00 h

TEATRE

La Cate - Sala d’espectacles

SINOPSI:

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí...

Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil•la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a casa seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants.

Sempre en clau de comèdia, el text del dramaturg francès Sébastien Thiéry, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritza, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana, i ens porta a reflexionar sobre el tema dels diners i el paper “protagonista” que tenen en la nostra societat actual on tot es pot comprar, constatant com la cobdícia i el materialisme han guanyat la partida a l’humanisme.

Durada: 100’

Direcció: Xavier Piguillem

REPARTIMENT

Pau: Xavier Piguillem

Marta: Teresa Pérez de Rozas

Irina: Laura Rodríguez

Veí: Julio Loscertales

10 €. Socis: 8€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.