Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru

Theater

  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru
  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru
  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru

City: Canet de Mar

Place: TMC - Sala Centru

From Saturday 28 January 2023, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 28 Jan
18:00 h
Finished
Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí... Un matrimoni d’esquerres,... Read more

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí...

Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a casa seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants.

Sempre en clau de comèdia, el text del dramaturg francès Sébastien Thiéry, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritza, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana, i ens porta a reflexionar sobre el tema dels diners i el paper “protagonista” que tenen en la nostra societat actual on tot es pot comprar, constatant com la cobdícia i el materialisme han guanyat la partida a l’humanisme.