Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

BRUNA [Escena42]

Theater

  • BRUNA  [Escena42]

City: Castellterçol

Place: Centre Espai Escènic Castellterçol

From Sunday 26 September 2021, 18:30 h to 20:00 h

See description of the event
Sun 26 Sep
18:30 h
Finished
Escena42 (Mostra de Teatre Amateur)Grup de teatre Gatu d’UllastrellSinopsi:Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys... Read more

Escena42 (Mostra de Teatre Amateur)
Grup de teatre Gatu d’Ullastrell


Sinopsi:
Ambientada als anys ‘90, la Bruna, una nena d’onze anys ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil per la Bruna, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa. L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.


En el passat veiem la Quima, l’àvia de la Bruna de petita i com aquesta té tants amics que juguen a jocs molt diferents dels actuals. La Pitu, la millor amiga de la Quima, tan diferents socialment però tan iguals sentimentalment, serà la part principal de la investigació de la Bruna per enllestir el treball.


BRUNA és un projecte de teatre comunitari que neix al poble d’Ullastrell. Un viatge a través del temps i a través de moltes vivències que de ben segur que han estat presents a moltes famílies d’aquest país. BRUNA neix de la necessitat d’homenatjar als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades que han fet que avui en dia podem ser qui som i expressar-nos lliurement gràcies a l’art.


Direcció:

Mateu Peramiquel i Mar Puig


Interprets:

Mariona Lleonart

Ona Puig

Laia Pastor

Maria Font

Neus Sararich

Bruno Villareal

Laia Call

Martina Call

Marta Serra

Jana Palet

Hannah Pérez

Agnès Font

Bernat Carreras

Queralt Puig

Oriol Simó

Daniel Sucarrats

Vinyet Morral

Ton Carreras

Caterina Palet